Double-click to start typing
Dou
Double-click to start typing
Double-c

Buis en Brugman Psychiatrisch Advies  

       Wil Buis, psychiater

Verwijzen


Verwijzen voor eenmalige face-to-face consulten naar Wil Buis of Ingvild Brugman:

Huisartsen kunnen verwijzen via Zorgdomein, klik op Geestelijke gezondheidszorg, volwassenen, overige zorgvragen, Buis en Brugman Psychiatrisch Advies. Met de verwijzing kunnen (eveneens via Zorgdomein) bijlagen worden meegestuurd over vroegere behandelingen.

Vanwege onvoldoende bescherming van persoonsgegevens is faxen niet meer mogelijk. 

Verwijzingen kunnen alleen gedaan worden door huisartsen die zijn aangesloten bij de CET-regeling (voorheen POH 3+ regeling) van de regio Den Bosch en Bommelerwaard. Deze regeling is getroffen met de Zorggroepen Beroemd, Chronos, en Beter in Bommelerwaard. Zie de instructies die de huisartsen-stichting Haspel aan huisartsen in de regio Den Bosch heeft verzonden. 

Psychologen en POH's GGZ kunnen alleen samen met de huisarts verwijzen, met informatie van de huisarts én informatie van psycholoog resp. POH GGZ.


Bij verwijzing graag vermelden:

* Persoonsgegevens van de patiënt inclusief BSN, telefoonnummer en e-mail adres

* Gegevens huisarts

* Vraagstelling

* Aard klachten / vermoeden m.b.t. diagnose

* Eerdere behandelingen (sluit uitschrijfbrieven bij!)

* Relevante somatische gegevens

* Actuele medicatie.

Bij verwijzing met Zorgdomein wordt invulling van deze gegevens gevraagd. Invulling van het verwijsformulier is niet nodig, u kunt dit gebruiken als checklist. 


Afspraak maken:

Als de verwijzing is ontvangen wordt de patiënt gebeld of gemaild door Wil Buis of door Ingvild Brugman om een afspraak vast te leggen. De afspraak is doorgaans binnen 2 weken na de aanmelding.

Het praktijkadres van Wil Buis is Copernicuslaan 301 in Den Bosch (Medisch centrum Medizz). Voor patiënten van Gezondheidscentrum Noord in Den Bosch en de Vier Kwartieren zijn de afspraken in het gezondheidscentrum.

Op indicatie kan een consult in een andere huisartspraktijk gedaan worden of kan de patiënt thuis bezocht worden, bel 0486 870779. 

Het praktijkadres van Ingvild Brugman is Willemshuys, van der Does de Willeboissingel 5, 5211 CA 's-Hertogenbosch, tel. 06 43171160, zie www.willemshuys.nl .


Procedure consulten: zie button 'eenmalig consult'. Wil Buis en Ingvild Brugman hebben dezelfde werkwijze met een persoonlijk accent.


E-consulten:

Vraagstelling door de huisarts via Zorgdomein, vermelden dat het een e-consult betreft. Antwoord volgt binnen 2 werkdagen (vakanties uitgezonderd).  

Voor patiënten die verwezen zijn is uitwisseling over het advies mogelijk via de button 'patiëntoverleg' van Zorgdomein.


Telefonisch overleg:

Telefonisch overleg en advies is mogelijk met Wil Buis via tel 0486 870779, met Ingvild Brugman via tel. 06 43171160.

Voor Wil Buis kan ook via het contactformulier op deze website gevraagd worden om terug te bellen voor telefonisch overleg of voor informatie.