Double-click to start typing
Dou
Double-click to start typing
Double-c

Buis Psychiatrisch Advies  

 Wil Buis, psychiater

Verwijzen


Verwijzen voor eenmalige face-to-face consulten:

Huisartsen kunnen verwijzen via Zorgdomein, klik op Geestelijke gezondheidszorg, volwassenen, overige zorgvragen, Buis Psychiatrisch Advies. 

Als dat niet mogelijk is kunnen verwijzingen gefaxt worden naar W. Buis, psychiater, fax 0486 870779.

Verwijzingen kunnen alleen gedaan worden door huisartsen die zijn aangesloten bij het 3+ Samenwerkingsverband van de regio Den Bosch e.o.. Zie de instructies die Haspel aan huisartsen in de regio Den Bosch heeft verzonden. 

Psychologen en POH GGZ kunnen alleen samen met de huisarts verwijzen, met informatie van de huisarts én informatie van psycholoog resp. POH GGZ.


Bij verwijzing graag vermelden:

* Persoonsgegevens van de patiënt inclusief BSN, telefoonnummer en e-mail adres

* Gegevens huisarts

* Vraagstelling

* Aard klachten / vermoeden m.b.t. diagnose

* Eerdere behandelingen (sluit uitschrijfbrieven bij!)

* Relevante somatische gegevens

* Actuele medicatie.

Gebruik van het verwijsformulier is wenselijk. 

Eventueel kunnen gegevens gefaxt worden naar Buis Psychiatrisch Advies, fax nr. 0486 870779, maar Zorgdomein is beter beveiligd.


Afspraak maken:

Als de verwijzing is ontvangen wordt de patiënt gebeld of gemaild om een afspraak vast te leggen. De afspraak is doorgaans binnen 2 weken na de aanmelding.

Het praktijkadres is Copernicuslaan 301 in Den Bosch (Medisch centrum Medizz). Voor patiënten van Gezondheidscentrum Noord in Den Bosch en de Vier Kwartieren zijn de afspraken in het gezondheidscentrum.

Op indicatie kan een consult in een andere huisartspraktijk gedaan worden of kan de patiënt thuis bezocht worden, bel 0486 870779. 


Procedure consulten: zie button 'eenmalig consult'.


E-consulten:

Vraagstelling door de huisarts via Zorgdomein, vermelden dat het een e-consult betreft. Antwoord volgt binnen 2 werkdagen (vakanties uitgezonderd).  


Telefonisch overleg:

Telefonisch overleg en advies is mogelijk via tel 0486 870779.

Ook kan via het contactformulier op deze website gevraagd worden om terug te bellen voor telefonisch overleg of voor informatie.